David94 Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 (edited) Witam. Mam pytanie są takie stoiska na giełdach i nawet z Zakopanem jak byłem to były też,gdzie można kupić pałki teleskopowe,nożyki,scyzoryki,lornetki,maczety,baterie,itp...,są to stoiska z jakis sklepów czy zwykłe chińczyki ? :icon_smile: Edited June 5, 2016 by David94 Quote
Emcet Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Szajsiaste, plastikowe elektryki, w cenie podchodzącej pod pół tysiąca, to na Krupówkach norma :v Quote
senkuPH Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Potwierdzam, sam szajs, szmelc i złom. Nic wartego uwagi czy broń Boże zakupu. Quote
David94 Posted June 6, 2016 Author Report Posted June 6, 2016 Ten sprzęt który wymieniłem powyżej ma jakąs nazwe konkretną np: Militarny czy jakis inny :) i ci goscie to są prywaciarze mam rozumiec,nie jest to stoisko zadnego sklepu ani nic :) ? Quote
EndeBeats Posted June 6, 2016 Report Posted June 6, 2016 Jakby było tam stoisko sklepu, to raczej by się z tym odnosili/powoływali na jego renomę. Quote
David94 Posted June 7, 2016 Author Report Posted June 7, 2016 Ten sprzęt który wymieniłem powyżej ma jakąs nazwe konkretną np: Militarny czy jakis inny ? Quote
MarekMac Posted June 7, 2016 Report Posted June 7, 2016 (edited) Tak - bambetle, pierdoły, szajs. Podałeś sporo różnorodnego sprzętu - od pałek teleskopowych (czyli sprzętu do obrony/walki) przez scyzoryki (powiedzmy, że survival), lornetki (optyka) po baterie (elektronika). To się raczej nie wpisuje w jedną kategorie. Chyba, że w "rzeczowniki". Edited June 7, 2016 by MarekMac Quote
Emcet Posted June 7, 2016 Report Posted June 7, 2016 Autor tematu żyje w jakimś swoim, innym świecie, bo to nie pierwsze pytanie z czapy: http://forum.wmasg.pl/topic/159527-urzadzenia-sluzb-specjalnych-w-filmie/ http://forum.wmasg.pl/topic/159425-ekwipunek-specjalny/ Quote
Recommended Posts