Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Poważnie, 1300 zł za zwykła osłonę z plastiku? Nie szukam oryginału, tylko taniej repliki. Po prostu coś w tym stylu. Znalazłem też taką osłonę, którą zakłada się na hełm po prostu na gumce, jak gogle.

Posted

Chodzi mi właśnie o taką imitację osłony, po co mi prawdziwa balistyczna? Musi być gdzieś dostępna, w końcu zdjęcie pochodzi od polskiego airsoftowca i raczej by nie kupował takiej drogiej osłony.

Posted

Nie zdziwię się jeśli jest to autentyczna osłona, a nie imitacja. Są ludzie którzy kupują noktowizory i autentyczne optyki, które potrafią osiągać podobne ceny, więc dlaczego ktoś miałby nie inwestować w coś takiego?

Jest jeszcze szansa, że ktoś miał odpowiednie przyrządy by samemu coś takiego wyprodukować. Skoro są ludzie składający w domowych warsztatach zbroje płytowe, to czemu ktoś nie mógłby sobie zrobić czegoś takiego? Chociaż i tak stawiam na to, że to oryginał kupiony za duże pieniądze ^^

Posted

Albo wydrukuj, tylko koszty wzrosną.

Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa

Posted (edited)

Nie wiem czy na Taiwangunie przez moment nie widziałem. No, może u jakiegoś innego dużego dystrybutora ACMu. Wybacz, taki gadżety mnie zbytnio nie interesują i nie zwracałem na ro dużej uwagi.

Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa

Edited by Emcet
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Na 100% widziałem to na polskiej stronie. Jutro pogrzebię w necie.

Stawiam 2 piwa temu kto mi powie co to za maska, kolejne 2 piwa za wskazanie sklepu gdzie mogę taką dostać w MultiCamie a jeszcze kolejne 2 piwa jak to będzie w polskim sklepie :maniak_usmiech:

photo.jpg

Sorry za post pod postem ale wyżej już nie widzę opcji "Edytuj"

Chyba nie ma tu smakoszy piwa, bo byłem szybszy a tak naprawdę to trafiłem na tę maske przed chwilą całkiem przypadkowo. Coś bardzo podobnego nazywa się

TMC PDW MESH Mask - Multicam

Edited by Yahalom
Posted

Jest taki jutuber MattTheMusketeer, w filmie o szpeju który nosi pada nazwa tej maseczki i w opisie jest link do sklepu w UK gdzie można ją kupić. Pijam głównie IPA/AIPA z polskiego kraftu (coś z oferty Birbanta będzie OK). Adres do wysyłki podam na priv ;).