AS_AS Posted May 18, 2016 Report Posted May 18, 2016 (edited) Nie chcę pytać o tę replikę ponieważ jestem na nią już zdecydowany. Moje pytanie brzmi Czy rk 01w z taiwanguna ma wszystkie elementy w opisie z metalu tek które są tam wymienione czyli "Korpus wraz z zamontowaną szyną boczną, pokrywa zamka i kolba składana została wykonana ze stali " bo gdzieś przeczytałem że zdarzały się że niektóre AK mają wymienione (na niebiesko/\ ) elementy ze znAlu. Edited May 18, 2016 by AS_AS Quote
Bart_Forrester Posted May 18, 2016 Report Posted May 18, 2016 Nie widziałem RK, które miałoby korpus/kolbę/pokrywę ze znalu (oprócz tych ultrastarych wersji). Co innego szyna boczna. Quote
AS_AS Posted May 18, 2016 Author Report Posted May 18, 2016 Nie widziałem RK, które miałoby korpus/kolbę/pokrywę ze znalu (oprócz tych ultrastarych wersji). Co innego szyna boczna. Dzięki to kupię na taiwanie Nie widziałem RK, które miałoby korpus/kolbę/pokrywę ze znalu (oprócz tych ultrastarych wersji). Co innego szyna boczna. A napisać im podczas zamówienia żeby sprawdzili magnesem czy nie jest to konieczne? Quote
AS_AS Posted May 18, 2016 Author Report Posted May 18, 2016 A co w tej w replice się potraf ułamać? Quote
AS_AS Posted May 18, 2016 Author Report Posted May 18, 2016 Jeszcze mam pytanie.... W jakim systemie jest zbudowany rk 01w? (TM czy VFC)? Quote
Bart_Forrester Posted May 18, 2016 Report Posted May 18, 2016 Wszystko to jest na forum. RK-01 jest w systemie VFC. Quote
Recommended Posts