KamilAmil Posted May 2, 2016 Report Posted May 2, 2016 Witam, posiadam replikę Glock r17 od army i mam problem z ładowaniem magazynka. Magazynek nie chce się ładować greengas-em i gaz się rozpryskuje na wszystkie strony (magazynek jest pusty). Proszę o pomoc . Quote
KamilAmil Posted May 2, 2016 Author Report Posted May 2, 2016 (edited) Nie wydmuchnęła się czasami uszczelka? Raczej nie bo nie ucieka mi gaz a taka uszczelka dużo kosztuje Edited May 2, 2016 by KamilAmil Quote
mareq Posted May 2, 2016 Report Posted May 2, 2016 Chodzi o uszczelkę w zaworze, przez który napełniasz. Jak masz starą zapalniczkę z zaworkiem do nabijania,to taka uszczelka nie będzie cię nic kosztować. Quote
KamilAmil Posted May 3, 2016 Author Report Posted May 3, 2016 Chodzi o uszczelkę w zaworze, przez który napełniasz. Jak masz starą zapalniczkę z zaworkiem do nabijania,to taka uszczelka nie będzie cię nic kosztować. dziękuje pomogło :) Quote
JasiuuxD Posted June 25, 2016 Report Posted June 25, 2016 Uszczelka o której jest mowa to uszczelka znajdująca się pod śrubą?, czy zaworem który trzeba odkręcić sam nie mam pojęcia jak ;-; Quote
erka2000 Posted June 29, 2016 Report Posted June 29, 2016 To ten zaworek na dole magazynka, kładziesz na nim uszczelkę wyciągniętą z zapalniczki, i dociskasz dyszą butli z gazem. Quote
Recommended Posts