Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Miałem to lata temu, wtedy chyba nie było jeszcze sprzedawane jako SY i kosztowało coś pomiędzy 200-300 zł. Jak za taką cenę - bardzo porządnie wykonana zabawka, na poziomie detonicsa od Army. Mówiąc na poziomie detonicsa mam jednak na myśli wykonanie zewnętrzne, gdyż 'działanie pozostawiało wiele do życzenia - mój egzemplarz miał naprawdę dupną gumkę (niestandardową), niestandardową dyszę/cylinderek i na chrono wyciągał poniżej 200 FPS, co w połączeniu ze zdechłym hopkiem dawało 20 metrów zasięgu całkowitego.

przemo76suw - możesz zrobić nam zdjęcie cylinderka?

Posted

Wasze tez przychodzą z magazynem który podaje za dużo gazu i wystarcza na parę - naście kulek? Na contrabando goście mówili że mają podobnie ale wole się upewnić. Jak coś to magazynki innych firm pod to podchodzą?

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Posted

Wasze tez przychodzą z magazynem który podaje za dużo gazu i wystarcza na parę - naście kulek? Na contrabando goście mówili że mają podobnie ale wole się upewnić. Jak coś to magazynki innych firm pod to podchodzą?

Daj zdjęcie maga, ale wątpię.

Posted

Mój Bell M1911A1 na jednym ładowaniu Green Gasem wywala latem ponad dwa magi. Ale to zależy od gazu, temperatury, no i - od tego, jak strzelacie (poznałem ostatnio faceta, któremu colt wywalał tylko 15 strzałów, po czym miał syfon, ale było to spowodowane tym, że to 15 strzałów oddawał pod rząd w jakieś 5 sekund).

Posted

Wysłałem moje i kolegi na serwis i ciekawe jestem co powiedzą. Bo chyba nie jest to normalne że jednego magazynka nie wystrzeli replika.

Posted

Wysłałem moje i kolegi na serwis i ciekawe jestem co powiedzą. Bo chyba nie jest to normalne że jednego magazynka nie wystrzeli replika.

W wolnej chwili rzuć zdjecie maga, to ocenimy, czy to od czegoś w systemie TM.

Posted

Wysłałem je już na serwis. Magi niestety dłuższe niż np. z bella (takie miałem pod ręką) o jakieś 2 cm..

Posted

Jak Ci się uda i wszystko będzie ok. to daj znać. Jak to jest standard TM to dało by radę to zrobić.

• 2 weeks later...
Posted

To może ja się wypowiem, kupiłem replikę z tej samej promocji na gunfire i po 3 dniach męczenia się z syfonowaniem i tym ,że po załadowaniu GG wywalałem maks pół magazynka, Klamka postanowiła się rozlecieć a dokładniej popękała obudowa komory HU, zaproponowali mi wymianę i teraz pytanie do was, mam do wyboru:

http://gunfire.pl/product-pol-1152205915-Replika-pistoletu-G191B.html

http://gunfire.pl/product-pol-1152192687-Replika-pistoletu-R27.html

http://gunfire.pl/product-pol-1152199430-Replika-pistoletu-M40.html

Co byście z tych 3 polecili?