MientAsg Posted April 17, 2016 Report Posted April 17, 2016 Witam. Od dłuższego czasu szukam glocka dla siebie i w końcu udało mi się znaleźć coś dla siebie. Mam jednak problem z wyborem między nowym (lub prawie) glockiem 18c od KWA, a glockiem 17 TM z przebiegiem +/- 4500. Oba glocki są można powiedzieć w takiej samej cenie bo kwa jest tańszy ale tm ma dwa magi + GG które i tak bym dokupił do KWA więc cenowo się nie różnią. Co wy wybralibyście ? Zależało mi na Full auto ale ostatnio wyczytałem że jak coś zepsuje się w kwa to potem leci już wszystko, a TM to raczej trwała konstrukcja. Potrzebuję repliki na rok. Z góry dzięki na odp Quote
Bart_Forrester Posted April 17, 2016 Report Posted April 17, 2016 nie polecam kwa - nigdzie nie ma do tego części. Quote
Łiplasz 1 Posted April 21, 2016 Report Posted April 21, 2016 (edited) Polecam KWA mój 18c ma ponad rok i nic się nie psuje. Edited April 21, 2016 by Łiplasz 1 Quote
Recommended Posts