Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Zakupiłem ostatnio tą oto ładowarkę:

http://gunfire.pl/pr...GFC-Energy.html

i mam z nią mały problem.

Próbowałem podłączyć swoje Li-po, ustawiłem wszystko według instrukcji ale wyskoczył komunikat Err0.

Sprawdziłem w instrukcji ale nie mam tam słowa o komunikacie Err0, znalazłem tylko od Err1 do Err8.

Na początku pomyślałem że to problem z bateriami ale wątpię żeby wszystkie 5 nagle przestało działać, podłączyłem jeszcze starego Nimha i wszystko działało jak należy.

Jeśli ktoś wie o co może chodzić to proszę o radę i dziękuje z góry.

Posted

Nie znam się więc się wypowiem. :-) Patrząc na foty tego sprzętu pierwszy przycisk od lewej umożliwia wybór rodzaju akumulatora- czy wybrałeś LiPo? Być może działa ładowanie NiMH-ów bo tak jest ustawione? Tylko spekuluję...

Posted

O, kolejny zadowolony użytkownik. Ostatnio err0 okazał się odlutowanym elementem na wejściu zasilania do ładowarki.

Nie skąpcie kilku dyszek i kupujcie chociażby B6, bo te tematy o padniętych shit prostownikach już nudzą... :icon_confused3:

Posted

O, kolejny zadowolony użytkownik. Ostatnio err0 okazał się odlutowanym elementem na wejściu zasilania do ładowarki.

Nie skąpcie kilku dyszek i kupujcie chociażby B6, bo te tematy o padniętych shit prostownikach już nudzą... :icon_confused3:

Dzięki wielkie może racja, trzeba było wydać kilka dyszek więcej.
  • Create New...