domiss992 Posted March 14, 2016 Report Posted March 14, 2016 Witajcie. Jestem nowy na forum wiec gdy coś źle napiszę to proszę o wybaczenie. Mam taki problem iż założyłem komorę PDI i lufe prometheusza 590mm i gdy strzeliłem z 3-4 razy strzaly byly w miare normalne może troche osłabione, a za 5 razem kulka zostala w lufie i bylo slychac tylko dzwiek ulatniajacego sie powietrza. Wykrecilem komore przepchalem kulki z lufy ale sytuacja sie powtorzyla i nadal kulki zostaja w lufie i slychac tylko dzwiek ulatniajacego sie powietrza. Co moze byc przyczyna?? gumke posiadam systema czarna, moze ona sie podwija?? dodam ze nie zaciagnalem jej do samego konca tak zeby bylo rowno z lufa tylko troszeczkę zostawilem. Prosze o pomoc z góry dziękuje :) Quote
Alanos Posted March 15, 2016 Report Posted March 15, 2016 Możliwe że używasz po prostu słabych kulek i tną się w lufie. Napisz jakich używasz. Quote
domiss992 Posted March 15, 2016 Author Report Posted March 15, 2016 Przed tuningiem 0,36g z guardera a po tym jak założyłem komorę pdi I lufę precke to takich samych Quote
mareq Posted March 15, 2016 Report Posted March 15, 2016 No to pomierz czy ci nie spuchły. Pewnie dlatego utykają w lufie. Quote
domiss992 Posted March 16, 2016 Author Report Posted March 16, 2016 Podwinela mi się gumka hop up i dlatego blokowalo kulki. Quote
Recommended Posts