Obi-Wan Posted March 8, 2016 Report Posted March 8, 2016 W dziale technicznym jest temat o poszukiwaniu serwisantów. Pomyślałem, że przydałby się taki analogiczny, tylko poświęcony poszukiwaniom krawca taktycznego do uszycia jakiegoś customa. Więc oto jest. Zachęcam do poszukiwań, a wszelkiego rodzaju krawców do oferowania swoich usług. Osobiście szukam: - "Wrzepianej" kieszeni na radio do plate carriera, czegoś jak K-2 od Miwo Praszka, tylko że uszytej pod wymiary mojego Baofenga UV-5R z powiększoną baterią, do którego żadna z "wrzepianej" kieszeni w ofercie Miwo nie pasuje. Na customy od Miwo też trzeba poczekać z miesiąc, w związku z czym zwracam się o pomoc do forumowych krawców taktycznych. http://www.miwo-military.net/-produkty/pid,850/Kiesze-na-radio-K-2 N - Pokrowiec na kask Pro-Tec Ace Wake z siatki w kolorze oliwkowym lub multicam. - Jeśli jest tu ktoś, kto szyje combat shirty, albo ma namiary na kogoś, kto to robi, to też mi się przyda. Quote
Obi-Wan Posted March 8, 2016 Author Report Posted March 8, 2016 Akurat panu Sajmonowi grzecznie podziękuję i odmówię ;) Quote
archenemy1985 Posted March 10, 2016 Report Posted March 10, 2016 Szyję sprzęt , również przeróbki CS-ów. Bez konkretnych wytycznych , nie podchodzę do tematu. Quote
Recommended Posts