Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

jako miłośnik Coltów polecam colta :) swojego od ARMY full metal dorwałem za 260zl :) tyle chyba był byś w stanie dołożyć do tej MAX kwoty . wystarczy zaczatować na promocję :)

Posted

Nie widzę czy mają regulowany HU (na pewno nie ma MK23 Socom- tak przynajmniej wynika z opisu). Miałem okazję wystrzelać kilkadziesiąt kulek z pistoletu bez regulowanego HU (przyrządy celownicze też są stałe) i kulki za bardzo leciały w dół (po prostej ale w dół) więc za każdym razem trzeba by było pamiętać o wprowadzeniu poprawki. Wg mnie niewygodne nawet na bliski dystans i osobiście nie brał bym takiej repliki ale to Twoje pieniądze. :icon_mrgreen:

Zwróć uwagę, że czasem można się nabrać ponieważ w opisie jest info o HU ale stałym, na co czasem nie zwraca się uwagi.

To był ten sprzęt (cudo to nie jest):

https://www.militaria.pl/action_sport_games/pistolet_asg_gg_m92f_black_11555_p5697.xml?cat=102

Posted

Beretta od STTI, Tani gazik bez BB, Na początek wystarczy nawet do rozgrywek w lesie. Jak masz jako takie zdolności manualne to ją łatwo doszczelnisz i poprawisz HU. No i działa poprawnie do -7 stopni (testowane przeze mnie) a niektórzy twierdzą że nawet przy niższych temperaturach sprawdza się dobrze.

Posted

Tu akurat się nie zgodzę, Z Berettą od STTI nie ma żadnych problemów. Konstrukcja jest na tyle prosta że w zasadzie nie wiem gdzie te problemy mogły by wystąpić. Wersja na GG w zupełności wystarcza do lasu a ma na tyle mało fps że sprawdzi się jako boczniak czy CQB.

Posted (edited)

Tak, na pewno. To było dwa lata temu i teraz nie pamiętam czy przestawał podawać pestki czy spust się blokował, wiem że wyjęcie i włożenie maga na ogół pomagało. Uprzedzając, sprężyna magazynka była sprawna.

W zasadzie to nie wiem jak rozwiązała się tą sprawa. Obaj kupili je prawie w jednym czasie, może była jakaś wadliwy seria?

Edited by Merrowing
Posted

Też mi się zdarzyła zacinka w STTI kilka razy. Gaz leci, kulka nie. Zwykle pomaga ściągnięcie spustu jeszcze raz i z tego zauważyłem, rzecz dotyczy tylko pierwszej kulki po załadowaniu. Nie pochylałem się nad tym dokładniej.

Kulki G&G.

• 2 weeks later...
Posted

Raczej w cymoglocka bym się nie ładował. Zawrotne 180fps jest bardzo często mylone ze zderzeniem z biedronką w locie. W chłodniejsze dni natomiast, kiedy ubranie grubsze- jest często w ogóle niewyczuwalne.

Posted

Raczej w cymoglocka bym się nie ładował. Zawrotne 180fps jest bardzo często mylone ze zderzeniem z biedronką w locie. W chłodniejsze dni natomiast, kiedy ubranie grubsze- jest często w ogóle niewyczuwalne.

To jaka replika jest najlepsza do 250 zł ? Najmniej awaryjna

Posted

Cholera, czyli jako DMR odpada... ale gdyby tak, czysto hipotetycznie, używać go jako boczniaka, strzelać tylko z naprawdę małych odległości i używać fullauto?