grpi84 Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 Cześć, Mam taką lufę (w standardzie vsr) w moim msr 338. W porownaniu z 6,03 : -spadek fps o jakies 50 -bez hopka kulki praktycznie od razu lecą łukiem w dół jak takie flapki. -jakby cały efekt uzaleznionyjest od hop upa -po dobrym ustawieniu HU wzrasta celnosc na dalszych odleglosciach (70m+) . Jestem w stanie strzelac celnie dalej, kulki nie odlatują pod koniec w losowym kierunku. -wymaga dobrego HU - ja chwilowo korzystam z customowego dystansera wlasnej produkcji i gumki w-hold od PDI. Generalnie polecam poczytac o tych lufach, moim zdaniem to działa tak, jak reklamują, jedynie trzeba miec serio dobrze ustawiony hopup bo wiecej od niego zalezy. Z wąską lufą na 40-50 m w snajperce strzela sie fpsami, a tutaj już wszystko zalezy od hopka. Lufa wymaga mocnego zasilania = duzo powietrza najlepiej hpa. W US bardzo często mozna spotkac te lufy w setupie z polarstarem i r hopem. Quote
Recommended Posts