Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam wszystko tak jak w tytule:). Nie wiem do jakiego działu mógłbym to dodać więc poszło tu. Pewnie większość osób zbeszta mnie za to co zrobiłem z AK-74 :) . Ogólnie chciałem zachować te replikę nie kupując nowej, przerabiając na snajperkę. :icon_smile:. Został też usunięty tryb auto z możliwością przywrócenia, przyrządy celownicze zostały usunięte całkowicie(muszka jak i szczerbinka) . Jest koło 500 fps, cel wielkości korpusu człowieka z 75m trafiony 4/6. Będzie jeszcze poduszka pod policzek aby łatwiej było składać się do strzału.

http://www.fotosik.p...7fb1fbe6f4d929s

http://www.fotosik.p...6756ab3eec5e30e

Edited by naresss
Posted

Nie wiem za co besztać - to Twoja replika, masz prawo zrobić i z MP5k 'snajperkę', cokolwiek to znaczy.

Jeżeli jednak mamy komentować samo wykonanie, to wygląda to jak tania chińska replika po wyjątkowo nieudanym dla niej crashteście.

Posted

Nie mogłeś tego wrzucić do swojego tematu "Cm 0.40 zrobiony na snajperkę, a traktowanie go jako szturmówkę i problem z fps."?

Tak czy inaczej - wygląda paskudnie.

Posted

Bardziej przypomina efekt upadku, gdzie po prostu ułamano się kolanko gazowe i podstawę szczerbinki, niż działanie celowościowe upodabniające do "snajperki".

Szkoda kałacha.

Posted

Wygląda dokładnie jak te syfiaste, plastikowe mutanty z bazaru :D

Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa

Posted (edited)

Heh dzięki za opinie :) wszystkie biorę do serca, w zasadzie to cały chwyt przedni będzie zmieniony, góra i dół. Kolanka gazowego nie będzie, bo już nie będzie dla niego miejsca. W tej chwili tak to wygląda, bo jego bebechy, bateria i strzelanki wessaly mi budżet. A te górę chwytu przedniego musiałem tak narazie zaślepic, bo po skróceniu go o szczerbinke oryginalny plastik nie starczyl. W zasadzie będę kombinować z chwytem przednim z swd.

Edited by naresss
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...