Puloman Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Witam, niedługo czas na wymianę specny więc szykuje się na coś z wyższej półki. Ktoś już to macał? Z testów widziałem, że na sprzężenie "s110+" osiągnięto 410 fps. Na stocku rof jest osiągalny z baterią 9.6v nimh w okolicach 22-23. Najbardziej jednak interesuje mnie wykonanie zewnętrzne. @offtop czy może wziąć coś innego i tańszego i zrobić tuning porządny? Quote
raubritter Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Film : https://www.youtube....?v=gAmlOgTvjMc. Rzeczywiście ładnie wygląda: dwustronny selektor ognia, midcap na 190 kulek. Widzę,że w gearboksie zrezygnowali z modułowego systemu ramki dla zębatek i ta metalowa głowica tłoka, jakby POM nie wytrzymał tej sprężyny. Jest to nowość wiec nie ma informacji jak sie w rzeczywistości sprawuje (dostępność i wymienność części z innymi producentami. @ offtop : Dla mnie za drogo 2400 zl. W tej cenie mam G&P M4A1 za 1400 zl i zostaje 1000 zl na tuning. Quote
AnR Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Miałem w rękach, strzelałem. Kocham ją. Quote
Puloman Posted February 10, 2016 Author Report Posted February 10, 2016 @AnR aż tak świetne :D? Bo korci mnie. Bo już dużo wymieniłem w swojej i nie wiem czy warto. Quote
AnR Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Uważam, że warto. Brałbym jakbym miał hajs. Quote
Renji_Franz Posted March 30, 2016 Report Posted March 30, 2016 (edited) Czy ktoś może miał już styczność z tą replika? Bo chce ją kupić ale nie wiem co z magazynkami, czy wchodzą z innych firm. GF odpisał mi tylko że są specyficzne. I nie wiem czy nie kupić sprawdzonego juz Krytaca. Edited March 30, 2016 by Renji_Franz Quote
senkuPH Posted March 30, 2016 Report Posted March 30, 2016 @AnR - Na filmiku promującym replikę Pan z prezentacji mówi o lufie wykonanej w technologii CNC z aluminium. Na stronie sklepu napisane jest, że ze stali. Jak jest naprawdę? Quote
Puloman Posted May 20, 2016 Author Report Posted May 20, 2016 A jak zewnętrznie w porównaniu do np G&P? Quote
Puloman Posted September 1, 2016 Author Report Posted September 1, 2016 Jakby co to miałem w rękach. Jakościowo zewnętrznie no cóż.... Nie powala według mnie. Fajny ten selektor. Klapka wyrzutnika łusek z plastiku :/. Faktura repliki jest gorsza według mnie niż G&P, VFC. Jakiś keymod noname był ładniejszy niż ten z xtc. Replika jest warta jakieś 1500-1800. Lecz nie 2400. Quote
Recommended Posts