Jade Posted February 4, 2016 Report Posted February 4, 2016 Witam! Czy mógł by mi ktoś pomóc i powiedzieć jakiego materiału/tkaniny użyć i gdzie można ją zakupić do uszycia munduru. Nie chodzi tu o jakoś supernowoczesne tkaniny ale coś średniej jakości na czym da się drukować. Ponieważ z powodu nie możliwości znalezienia munduru w rozmiarze na mnie, w kamuflażu "deszczyk", wpadłem na pomysł żeby nadrukować ten "kamuflaż" na tkaninie i uszyć z niej mundur. Jak ktoś byłby w stanie mi pomóc był bym wdzięczymy ;) Quote
Axel Posted February 5, 2016 Report Posted February 5, 2016 Zadrukowanie tkaniny nie nadającej się na odzież wierzchnią ( tj maksymalnie na koszule tshirt sukienka ) kosztuje ok 60 pln za metr bieżący. Nie lepiej poszukać Strichtarn z przeznaczeniem na mundury na jakimś allegro czy innym ebay.de ? Quote
Jade Posted May 6, 2016 Author Report Posted May 6, 2016 Odkopię! Czy ktoś wie mniej więcej ile metrów materiału potrzeba na mundur (bluza + spodnie + pokrowiec na hełm)? Quote
Yahalom Posted May 7, 2016 Report Posted May 7, 2016 Zależy od rozmiaru, ale bezpiecznie założyłbym 5-6 mb Quote
Recommended Posts