Barley194 Posted January 22, 2016 Report Posted January 22, 2016 Witam, z góry mówie ze pierwszy raz korzystam z tego forum (pisząc coś) i wiem że posty odnosnie snajperek powinny byc w innym dziale ale w tamtym widnieje komunikat 'nie możesz napisać tematu' nie wiem czemu, wiec pisze tutaj. Posiadam replike aw .308 firmy ASG a moje pytanie jest takie, czy ten model posiada takie same czesci jak np. L96 firmy UTG albo AGM albo WELL ? Ponieważ chce zabrać się za tuning i nie wiem czy jak kupie czesci do L96 innej firmy to czy będa pasowały do mojego modelu ( a orłem nie jestem jeśli chodzi o rozbierani replik). Chciałbym nabyć: -cylinder -głowa cylindra -spring guide chyba 7mm -sprężyna -Tłok wysokiego ciśnienia -Leakstopper ring -lufa precyzyjna 6,01 -gumka hop-up i czy jeśli kupiłbym te czesci ale do L96 innych firm, czy będa pasowały, a jeśli tak to od których firm będa pasowały i 2 pytanie, czy te czesci które wypisalem sa wymagane wszystkie? czy jeszcze coś sie przyda ? (jak wspomniałem wczesniej, w częściach ni znam sie w ogóle więc pytam) Quote
Recommended Posts