Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam, poszukuję jakiegoś boczniaka na gaz na zimę, czyli temperatury u mnie w okolicach od -5 do 0 :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Moje wymagania

-blow back

-full metal

Mój budżet 300-400 zł i wolałbym poza tą granicę nie wychodzić.

Znajdzie się coś w tej cenie, czym mogę strzelić w zimę, czy jestem skazany na plastikowy aepy cymy?

Ps. Tematu na temat boczniaka na zimę nie znalazłem, więc założyłem.

Posted

Czy wy się nie nauczycie nigdy, że tylko TM i KWA dadzą radę.

O ile zawsze będę bronił TM, to PX4 czyli jedna z najnowszych ich konstrukcji przy mrozie potrafiła nawalić.

Posted

W takim budżecie możesz dorwać raczej jedynie używane gaziaki od obu firm a i to fartem.

Pomijając budżet, to wszelkie USP od KWA, te z zasilaniem System-7/NS2 bez problemu dadzą sobie radę na mrozie nawet -12C po uprzednim schłodzeniu w zaspie śnieżnej.

• 4 weeks later...
Posted

No niestety w tym budżecie nic nie zdziałasz w kwestii GBB na zimę. Wszystkie, czy to KJW, ARMY, Well itp. będą syfonować.

Posted

A STI od ASG? Napędzany CO2, z BB. Działać, działa. Problemów z nim nie miałem, strzelałem też przy paru stopniach (w ujemnych chyba jeszcze nie) i daje radę. Niestety magazynek-patyk ale coś za coś.