Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Szukam munduru Japońskich Sił Samoobrony, Type I, Type II, lub Type III, najbardziej zależy mi na I lub III.

Ta ostatnia była wprowadzona bodajże w 2007 roku więc raczej na to nie liczę.

Cholernie jest z tym ciężko, przeszukałem chyba całe polskie internety, czy aliexpress, nie wiem za bardzo gdzie szukać dalej.

Czy jest tu jakaś osoba która ma o tym jakieś pojęcie? Gdzie tego szukać? Do tego potrzebowałbym hełmu type 88, z pokrowcem w maskowaniu w zależności od munduru....

Nie muszą być to kontrakty, nie liczę na to.

Potrzebuje czegokolwiek, informacji, wszystkiego :)

Nawet jeśli ktoś coś ma używanego również prosiłbym o kontakt na PW.

Posted

Gdzieś mam oryginalny podkoszulek, ale nie pamiętam rozmiar - chyba M. Noszony z 2 razy i rzucony do szafy z "perełkami" :-) W zależności jak bardzo mnie zmotywujesz - to może się dogadamy ;)

Posted (edited)

Gdzieś mam oryginalny podkoszulek, ale nie pamiętam rozmiar - chyba M. Noszony z 2 razy i rzucony do szafy z "perełkami" :-) W zależności jak bardzo mnie zmotywujesz - to może się dogadamy :icon_wink:

Raczej podkoszulki mnie nie interesują, a jeśli mają Cie motywować spore pieniądze to tym bardziej, nie chcę wydawać pieniędzy na coś czego w sumie i tak bardzo nie potrzebuje :icon_smile:

Dziękuje Yahalom za link, ale 600zł + czapka(czy kapelusz)(o której w sumie też nie pomyślałem, zamiennie też mogłaby być) czy hełm mnie nie przekonują.

Jeszcze będę szukać, może trafi się jakaś inna okazja, albo odmawiać sobie jedzenia i odkładać :icon_razz:

Jeśli chodzi o rozmiar to jestem szczupły, ale długi co może być problemem i o czym nie pomyślałem. Ale o tym będę myśleć jeśli przyjdzie naprawdę co do czego.

Edited by Moize
Posted

Świeetnie, o wiele lepsze ceny, bardzo mnie zadowalające.

Dziękuje Ci bardzo. Przeliczę sobie rozmiarówkę która mam nadzieje że będzie w miarę ok i w najbliższym czasie zamówię. Masz u mnie piwko :P