Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam, ostatnio po głowie chodzą mi porównania odnośnie karabinu wyborowego i mam dylemat niczym kobieta w sklepie z butami. Chciałbym zapytać bardziej doświadczonych ludzi, która z przedstawionych broni jest lepsza.

Snajperka gazowa: http://www.specshop....rsion_-_MSR-003

Snajperka elektryczna: http://gunfire.pl/product-pol-1152197816-Replika-karabinu-wyborowego-SW-02A-CQB-z-luneta-i-dwojnogiem-tan.html

Tutaj zaznaczę, że przy wyborze elektrycznej zaraz po zakupie moc zostałaby zwiększona do 500fps.

A wy jak uważacie?

Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

Edited by Milano
  • 4 weeks later...
Posted

Kup używanego barretta ale spring i wsadź mancrafta jak masz 2,5k PLN na replike to może ci jeszcze starczy na jakąś komorę albo precke ale jak każdy mówi to jest jednak wielkie i jak nie jesteś dzikiem to będzie ci sprawiać problemy.

Posted

Weź sobie zamów tę replikę z gunfire, jak Ci się podoba (gust to ważna rzecz w asg), bo masz dziesięć dni na zwrot. W tym czasie sobie z nią pobiegaj wokół, domu, po domu, itd. I jeśli stwierdzisz, że to jest to czego chciałeś, to sobie zostaw i jeśli chcesz zrobić tego karabin wyborowy, to wstaw mancrafta i hulaj!

Jak ją zrobisz na cacy, to będziesz siał kompozyt, respekt, strach i poważnie.

W czym tu dylemat?

• 3 months later...
Posted

Dzięki wszystkim za odpowiedzi i przepraszam, że tak długo.

W końcu wybrałem całkiem inną broń mianowicie: do kupionego warriora 1 wsadziłem mocną sprężynę system spustowy pss zero trigger dłuższą precyzyjną lufę + tłumik oraz kilka innych bebechów w środku takich jak wzmocniony spawany tłok itd.

Aktualnie replika wskazuje 609 fps(0,20g) oraz 550fps (0,40g) i strzela się z niej świetnie.

Teraz tylko czekać na jakieś ciepłe dni i czas ruszać zapoznawać się z asg :)))