Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Raczej porównując ją do najgorszych chińczyków to one są lepsze niż nasza rodzima olv.

To kup chesta lub pasoszelki.

W normalnej kamizelce pasek piersiowy nie powinien przeszkadzać, biodrowy może chociaż przy tej klasie to raczej brzuszny.

Posted

Chesta już mam od długiego czasu, raz się zepsuł, trochę nie poręcznie mi się z niego korzysta. Kolega kupił sobie OLV, przymierzyłem, "oswoiłem" się trochę z nią i jak dla mnie jest naprawdę spoko, a szczególnie biorąc pod uwagę cenę.

Posted

Nie wiem ja w wojsku jak tylko miałem okazję to od razu wymigiwałem się od olv może raz to w życiu musiałem nosić na służbie i nigdy więcej.

Już lubawa jest lepsza.

Nie przeskoczysz niczego, olv nie jest projektowana z myślą o plecakach i tyle. Chcesz w miarę wygodnie plecak to chest, pasoszelki lub mała kamizelka typu jpc.

Kamizelka tylko z płytami bo inaczej te szmaty są kompletnie niewygodne.

Posted

Bobek troszkę nie rozumiem co dla Ciebie oznacza normalne korzystanie z plecaka przy takiej kamizelce.Przy OLV będzie ciężko wytrzymać z jakimkolwiek plecakiem nie ważne czy z pasem czy nie.

Posted

Normalne korzystanie z plecaka: chodzi mi o to żeby plecak dobrze się trzymał ( po mimo tego że nie będzie zapięty na brzuchu i pod szyją), nie uwierał mnie i w miarę szybko dało się go ściągnąć w razie potrzeby.