=**LOKI**= Posted December 4, 2015 Report Posted December 4, 2015 Witam, Mam problem z założeniem gumki :) na okulary. Czy ten model Uvex-ów jest wogole przystosowany do jej dołączenia ? Próbowałem na różne sposoby i nigdzie nie pasuje plastikowa "wpinka" z malym kołeczkiem, na gumce. Czy nauszniki w tym modelu są ściągane a gumy wpina sie na ich miejsce ? Quote
Rzeznik124 Posted December 5, 2015 Report Posted December 5, 2015 Cześć! Są Uvexy i-vo z gumką. Z tego co wiem to musisz najpierw zdemontować na zauszniki i wtedy zainstalować gumkę. Quote
=**LOKI**= Posted December 6, 2015 Author Report Posted December 6, 2015 Kurcze, ale pewny nie jestes ? Nie wiem czy ryzykować bo nauszniki dość solidnie siedzą w oprawkach. Pozostaje mi tylko zawiązać gumke na nausznikach lub użyć mocnego kleju Quote
Rzeznik124 Posted December 6, 2015 Report Posted December 6, 2015 Dziś specjalnie oglądałem okulary uvexy i-vo z gumą kolegi. Wypiąłem gumkę przy użyciu płaskiego śrubokręta.Wyglądało to tak: http://imgur.com/a/lcCbs U Ciebie wygląda tak samo? Quote
=**LOKI**= Posted May 4, 2016 Author Report Posted May 4, 2016 (edited) Siemasz po dluższej przerwie :icon_smile: U mnie wygląda to podobnie jednak nauszniki siedziały tak dobrze w oprawkach, że postanowiłem ich nie wyciągać - mam talent do łamania drobnych częsci :icon_wink: usunełem plastikowy zatrzask na końcówce gumki, którą na mocny klej złaczyłem w połowie nauszników - jest wygodnie i bezpiecznie. Edited May 4, 2016 by =**LOKI**= Quote
Recommended Posts