Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam. Po długich poszukiwaniach na własną rękę postanowiłem poszukać pomocy tutaj. Poszukuję grup rekonstruujących lub wzorujących się na Bundeswehrze, najlepiej na oddziałach specjalnych, operujących możliwie blisko Wrocławia/Dolnego Śląska. Kiedyś myślałem o wstąpieniu do AWR, ale chyba już zakończyli działalność, nie ma z nimi kontaktu a strona nie jest aktualizowana. Dwie kolejne grupy które znalazłem operują w Lublinie(LGWRH) i w okolicach Olsztyna(SpecialGruppe3), trochę za daleko ode mnie. We Wrocławiu jest jedna grupa, ale oni z kolei rekonstruują Bundeswehrę do 1989 roku. W sumie po długim szperaniu okazało się że najbliższa grupa odpowiadająca mojemu profilowi operuje w Czechach. Czy ktoś z Was zna może jakieś inne grupy z Polski?

Posted

Kiedyś w moim mieście była grupa robiąca rekonstrukcję spadochroniarzy. Aktualnie pozostały 3 niedobitki.

AWR jest póki co zawieszony, co nie znaczy że nie wznowi kiedyś działalności :)

Jak masz jakieś pytania związane z BW to wal śmiało na PW.

Btw, jaką jednostkę obrałeś sobie za cel?

Ja i kumpel z Bieszczad robimy spadochroniarzy, koledzy z Olsztyna również idą w tym kierunku.

• 3 months later...