Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Zlot Misja Afganistan 2016 [ 7-10.07.2016 ]

Recommended Posts

Posted

Duras akurat w kwestii organizacji to chłopakom z MORT nie można chyba nic zarzucić. Jak na tak dużą imprezę naprawdę dają radę pod względem organizacyjnym. I nie tylko. Do tego potrafią być bardzo elastyczni pod wieloma względami, tak by było optymalnie i ciekawie...

Posted (edited)

szkoda mi tego faceta

Dobra reklama to taka za którą Ci jeszcze płacą :icon_wink:

Ponad 400 polubień, 30 000 obejrzeń stron MA (po programie).

Jest ryzyko jest zabawa, kwasu nie było :icon_smile:

Dzięki za opinię Jubei. Dostaliśmy już potwierdzenie Twoich słów w ankiecie pozlotowej MA2015.

Na 380 odpowiadających tylko 2 osoby miały zastrzeżenia do organizatorów, świadczy to o dobrej pracy jaką wykonaliśmy.

Dodatkowo tylko kilka osób z MA2015 (około 16) nie wypełniło zgłoszenia rejestracyjnego na MA2016 :icon_smile: Samych zgłoszeń mieliśmy 1500 po kilku minutach od rozpoczęcia rejestracji i finalnie około 2400, co daje przy końcowym stanie uczestników 3,5 osoby na miejsce....

Edited by ParQs
Posted

szkoda mi tego faceta

No cóż jeśli Jest Ci mnie szkoda twoja sprawa - po twojej wypowiedzi nie pozostaje mi nic tylko zacząć płakać w koncie.. tylko ciekaw jestem czy Ty miałbyś choć połowę odwagi by powiedzieć to co ja powiedziałem.

Druga sprawa że na forum każda gimbaza może napisać wszystko a w oczy powiedzieć to już nie bo sie wstydzi.

Nie będę Ci sie tłumaczył bo poziom Twojej percepcji nie obliguje mnie do dalszej konwersacji z Tobą. Także bywaj zdrów anonimie

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...