McFly Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 Witam, poszukuje możliwie najbardziej realistycznej repliki na zimę. Na lato mam GBB, brakuje mi realistyki zimą, strzelanie z "szuszarki " juz mnie nie jara. Jakie repliki wyłączając PTW ( jednak cena "troszkę" mnie odstrasza) mają działający bolt-catch = niemożliwy strzał przy pustym magu? Jeszcze najlepiej w skorupie od HK416 :) Cos pogrzebałem i znalazłem replikę PTW od A&K ( M4), G&G DTW ( Gdzie je kupić w PL?), oraz WE KATANA Raptor ( czy ta ma działający bolt-catch?) Jak z dostępnością magów do tych replik w PL ? czy raczej trzeba sciągać jak w przypadku GBB? Jeżeli temat sie juz ukazal na forum, to poproszę o przekierowanie, bo sam nie mogłem znaleść. Pozdrawiam. :) Quote
Emcet Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 Wszystko po zamontowaniu ascu i ich komory. Quote
McFly Posted November 15, 2015 Author Report Posted November 15, 2015 Czyli najprościej, HK416 umarexa + zestaw ascu + komora ascu i jestem w 100% spełniony ! Dzieki wielkie za szybką odpowiedz ! Quote
Recommended Posts