Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Sto lat mnie tu nie było, witam starych (Cybul, Amadem, Kosmo) oraz wszytskich nowych.

Z racji, że zamieszkuje kraj "drożyzny i kryzysu" a.k.a. US of A, pomogę chętnie w zamówieniach małych i dużych ze sklepów stacjonarnych, internetowych eBay, Amazon etc...

Zasady są proste ->

Kontaktujecie się ze mną co chcecie zamówić i skąd, podliczam ile to będzie kosztować, podaje Wam cenę i jedziemy z koksem albo się wycofujecie. Ot takie to proste.

Wysyłki bezpośrednio do zainteresowanych prosto z USA wg cennika USPS, albo w zbiorczej paczce do PL dopiero do Was pocztą lub kurierem.

Konto mam w PL, więc z przelewem nie ma problemu, doadtkowo akceptuje PayPala i Google Wallet.

Nie jestem osiągalny pod polskim numerem do pogadania, ale wyślijcie mi SMS na polski numer XXX - oddzwonie - WhatsApp XXXX albo na XXX ostatecznie PW.

Prosze brać pod uwagę różnice w czasie -6h w stosunku do PL. Dla tych których przerasta odejmowanie:

Najlepiej kontaktować się między 15 a 6 rano czasu polskiego.

Pozdro

Yuri

Numery usunięto na prośbę Yuri'ego /Szmer

Edited by szmerglu
Posted

Najbliższa paczka zbiorowa do PL:

25 listopada 2015 ( z terminem dostawy do PL na około 5-10 grudnia)

Planowana następna paczka zbiorowa do PL:

Około 8 grudnia

• 1 month later...
Posted

Przepraszam, za brak aktualizacji - dużo pracy i wiele paczek ;)

Pierwsze dwie zbiorówki już dotarły, a przedmioty zostały rozesłane do właścicieli.

Kolejna paczka miała iść już już w tym tygodniu, ale chyba z powodu ociągania się kilku sprzedawców w wysyłce nastąpi to dopiero po świętach.

Następna będzie najprawdopodobniej w pierwszym lub drugim tygodniu stycznia.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Hej, jestem codziennie prawie cały dzień na GG (), WhatsApp 4\), BBM () i Skype: (jacek.yuri.jurasz). Jak ktoś strasznie chce ze mną porozmawiać przez telefon to oczywiście numer powyżej jak najbardziej do tego służy, a dla tych którzy nie chcą płacić milionów za połączenia międzynarodowe można dzwonić na mój numer VoIP - czyli wrocławski numer =  wtedy ja płace, ale czgo sie nie robi, żeby posłuchać waszego głosu ;)

Tutaj zaglądam no powiedzmy - nie tak często jak w inne miejsca :icon_wink:

2 paczki już w PL, obie rozesłane.

Kolejne paczka następny tydzień (pod koniec) po niej następna jakoś w pierwszych dniach lutego.

Edited by szmerglu
Na prośbę Yuri
  • 2 weeks later...
Posted

Nie pozostałem głuchy na błagania gapowiczów - paczka przeniesiona z jutra(piatek) na poniedziałek.

Ostatnia paczka przed moim urlopem wychodzi 15 lutego.

Wracam pod koniec kwietnia.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Ostatnie paczki wysyłam dzisiaj. I wybywam na urlop na dwa miesiące. W tym czasie nie będę dostępny pod swoim numerem , tylko gg/email/skype lub ostatecznie PW.

Edited by szmerglu
Na prośbę Yuri
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Przypominam, że nie zawsze niestety dostaje informacje o PW od Was. Nie zaglądam tutaj też codziennie. Najbezpieczniej napisać do mnie na WhatsAppie  Jak Wam nie odpisuje na PW po 2 dniach piszcie następne, dostane powiadomienie i Wam odpowiem ;)

Edited by szmerglu
Na prośbę Yuri
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

W dniach 3-30 września będę na urlopie i kontakt będzie mocno ograniczony. Paczki wymagające podpisu przy odbiorze naturalnie nie będą mogły być w tym czasie odebrane, więc zanim kupicie coś i wyślecie na mój adres upewnijcie się, że sprzedawca wysyła bez wymagania podpisu. Tak samo zbiorowe paczki nie będą wysyłane w tym czasie.

Ostatnia paczka przed urlopem będzie wysłana 1 lub 2 września. Kolejna w pierwszym tyg października.

Dla tych, którzy pytają czy jest możliwość zakupu auta/motoru/ATV i wysyłki Bremenhaven/Gdynia odpowiadam - TAK.

• 1 month later...
Posted

Już po urlopie.

Paczkę pierwszą już posłałem dzisiaj. Kolejna w połowie października.

Pod koniec października będę w PL, więc w razie W mogę zabrać jakieś drobne rzeczy do bagażu i przywieźć do Polandii.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 years later...
Posted

Panowie i Panie, byłem jestem wróciłem :)

O ile zbiorówek już nie organizuje (chyba, że ktoś podejmie się rozsyłania ich w PL), tak zamówienia indywidualne jak najbardziej.
Dodatkowo dla tych wszystkich, którzy chcieliby zaoszczędzić parę złotych otrzymując fakturę na swoją firmę na całą kwotę zamówienia - zapraszam do kontaktu :)