Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam,

Poszukuje kompletu munduru gen2 w camo tiger stripe (camo tigera taki jak sprzedaje mfh).

Jedyny komplet jaki znalazłem to na stronie toy soldier ale komplet za który trzeba zapłacić w dolarach + sprowadzenia wyniesie około 1000zł.

Jeżeli ktoś ewentualnie zna krawca/firmę która potrafi szyć mundury w tym kroju to dysponuje gotowymi materiałami do uszycia takie zestawu.

Dodam że wkurzony z forum wmasg nie poradził sobie ze zszyciem tego zestawu przez ponad rok, także projekt łatwy nie jest.

Jestem w stanie zapłacić 400-500zł za taki komplet.

Każda pomoc będzie cenna :)

Posted

Właśnie nietaktyczni krawcy mają problem, mam materiał tigera bardzo dobrej jakości, mam termoaktywną tkaninę, zamki etc. Problem jest albo z kolejnością z szycia albo z dobraniem wymiaru przez kurczenie się materiału po zszyciu. Jak widać nie jest to takie proste :)

• 2 months later...
  • 1 year later...
Posted

Cześć, czy znajdę gdzieś w Polsce do dostania combat set w TS w cenach combat setu innych kamuflaży? I jaki producent zajmuje się produkcją, znalazłem tylko valkena