Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam.

Nie mogłem znaleźć (30 min szukania).

Ale do rzeczy czy do naszego rodzimego mundur w kamuflażu wz.93 w lesie da rade czarna kamizelka, czy raczej celować w olive (i jego odmiany).

Posted

Biorąc pod uwagę to, że kwestię kolorystyki masz poruszoną w podpiętym temacie i do tego wystarczy jeszcze trochę ruszyć głową to śmiem wątpić :icon_wink:

PS. Kto przyjmuje zakład, że chodzi o jakąś czarna kamizelkę ACM? :icon_biggrin:

Posted

Typie, nie wiem jak szukałeś przez 30 minut (muszę cię zmartwić, ale skupianie się nad szklaną kulką NIE DAJE spodziewanych wyników w czasie krótszym niż 45 minut :teeth:), ale ja po wpisaniu haseł takich jak "Wuzet" i "wz93" znalazłem 3 tematy, które dotyczą identycznego pytania jak twoje. I zajęło to 5 sekund z zegarkiem w ręku, uwzględniając czas potrzebny na przeładowanie strony. Dodatkowo w podwieszonych wisi temat, o którym pisał kolega wyżej.

Mało?

Posted (edited)

2722920.jpg

A tak na poważnie, choć nie lubie lenizmu, to pomogę. Czarny kolor w lesie będzie się "świecił". Czarny nie jest w lesie popularnym kolorem więc będzie widoczny na tle otoczenia. Z drugiej strony, ludzie potrafią grać w mundurach pustynnych w lesie i się dobrze przy tym bawią. Jeśli zaś chodzi o sam mundur i połączenie go z tą kamizelką to nie będzie to może super wyglądało, ale airsoft to nie rewia mody.

Jest jeszcze jedno pytanie, bardzo ważne, a właściwie dwa. Masz co przenosić w tej kamizelce? Przymierzałeś taką?

Edited by MarekMac
Posted

2722920.jpg

A tak na poważnie, choć nie lubie lenizmu, to pomogę. Czarny kolor w lesie będzie się "świecił". Czarny nie jest w lesie popularnym kolorem więc będzie widoczny na tle otoczenia. Z drugiej strony, ludzie potrafią grać w mundurach pustynnych w lesie i się dobrze przy tym bawią. Jeśli zaś chodzi o sam mundur i połączenie go z tą kamizelką to nie będzie to może super wyglądało, ale airsoft to nie rewia mody.

Jest jeszcze jedno pytanie, bardzo ważne, a właściwie dwa. Masz co przenosić w tej kamizelce? Przymierzałeś taką?

Tak przymierzałem różne kamizelki i pasoszelki dla mnie kamizelka jest wygodniejsza.Tak mam do przenoszenia magi apteczkę itp.
Posted

Czy przymierzałeś coś porządnego czy samą chińszczyznę ? Chinczyki tak szyją i robią wykroje że masa rzeczy nie trzyma ani wymiaru ani kształtu.

Lekko oftopując. Ciekawe że imitacja RRV od GFC ( ACM ?? ) nie ma miejsca na balistykę.

IMG_5298.jpg