subcok Posted October 20, 2015 Report Posted October 20, 2015 Jak w temacie, zakupiłem nowe gogle, niestety zakładając przeźroczystą szybkę nie mogę do końca jej założyć, po lewej stronie na środku nie dociska się do końca, z czarną szybką nie mam takiego problemu. Quote
Ha3o Posted October 21, 2015 Report Posted October 21, 2015 Witam, jako dystrybutor Revision Military nigdy nie spotakliśmy się z takim przypadkiem. Szybki zawsze dobrze odpowiadają ramkom. Bardzo proszę o kontakt, w miarę możliwości spróbujemy doradzić/ pomóc/ rozwiązać Pana problem. (ha3o@ha3o.pl) Quote
subcok Posted October 21, 2015 Author Report Posted October 21, 2015 Witam, jako dystrybutor Revision Military nigdy nie spotakliśmy się z takim przypadkiem. Szybki zawsze dobrze odpowiadają ramkom. Bardzo proszę o kontakt, w miarę możliwości spróbujemy doradzić/ pomóc/ rozwiązać Pana problem. (ha3o@ha3o.pl) Już załatwiłem sprawę, szybka była lekko nie dopiłowana w pewnym miejscu, co za tym idzie nie chciała wejść :) Quote
Recommended Posts