buli889 Posted October 11, 2015 Report Posted October 11, 2015 (edited) Witam, Oferuje Panstwu usługi hydrografiki na waszych replikach czy tez ekwipunku. Do wyboru mnóstwo kamuflaży jak i innych wzorów. Ceny to - boczniak - okolo 100 zl / wszystko ustalimy podczas rozmowy - bron glowna ( w sensie wieksza gabarytowo ) - okolo 200 / wszystko ustalimy podczas rozmowy Reszta ekwipunku - do ustalenia podczas rozmowy. Jak wyglada odbiór? Ty wysylasz mi dana rzecz np front czy tez body ( nie zajmuje sie rozbieraniem replik tak wiec wysylasz mi tylko dany element do malowania ), Dodajesz karteczke ze swoimi danymi + opis co ma byc wykonane, ja dzwonie by potwierdzić co to jest napisane ( oczywiscie wczesniej rozmawiamy na temat wykonania jak i wyceny ) Ja po skonczonej pracy robie zdjecia i przesylam, Jesli jest OK, wysylam Twoje czesci za pobraniem. W cenę należy wliczyc Koszty wysylki jak i odeslania do Ciebie. W cenie bedzie wykonane - Przygotowanie elementu do malowania ( tj, matowienie + podklad ) Nanoszenie odpowiedniego wzoru ( wcześniej ustalonego ) Lakierowanie lakierem bezbarwnym FOSCO matowym. Wzory kamuflażu wysle mailem, chyba ze ktos ma swoj to moze wyslac swoj ja go zamowie i wykonam zlecenie. Kontakt 662 253 425 Edited October 11, 2015 by buli889
wiciok Posted October 11, 2015 Report Posted October 11, 2015 http://wmasg.pl/pl/consignment?category=378798
Recommended Posts