Treize Posted October 7, 2015 Report Posted October 7, 2015 witam, mam pytanie głównie do osób które noszą okulary a na nie zakładają gogle, otóż jakie to są gogle polecano mi bolle defender co o nich sądzicie tu są wymiary moich okularów : szerokość: 13cm wysokość: 3cm Quote
roos Posted October 9, 2015 Report Posted October 9, 2015 Nie lepszym rozwiązaniem są okulary/gogle z wkładkami korekcyjnymi? Quote
Treize Posted October 10, 2015 Author Report Posted October 10, 2015 koszty są około 4/5 razy większe Quote
zaqq Posted October 18, 2015 Report Posted October 18, 2015 Hej ja kupiłem Bolle defender i jestem zadowolony z zakupu, są wielkie i okulary bezproblemowo się mieszczą. Moje mają szerokość 14 cm i wchodzą na styk, ale nie uwierają. Przetestowałem też wytrzymałość szybki. Strzelając do nich serią około 10 kulek z repliki 500 fps z odległości 50 cm zostały na szybce delikatne ślady, ale nie przeszkadzają w użytkowaniu maski. Quote
wilq1979 Posted October 19, 2015 Report Posted October 19, 2015 Nosiłem Bolle x500 do okularów korekcyjnych, bo zapewniały dużo miejsca i miały podwójną szybę - nieparującą, Teraz używam ESS ICE z wkładkami i są moim zdnaiem lepszym rozwiązaniem bo mniej parują szkła i widać przez nie o wiele więcej. Quote
Recommended Posts