Kurt_von_Lope Posted October 4, 2015 Report Posted October 4, 2015 (edited) Witam ! przeglądałem tematy i nie znalazłem żadnego tytułu poświęconego tym okularom więc stwarzam mój. Mianowicie mam kilka pytań : 1. Uderzenie kulki o jakiej maksymalnie mocy wytrzymają dane okulary ? 2. Jakie sposoby są na parowanie o ile mi będą parować ? ( słyszałem że potrafią strasznie parować jednemu a drugiemu nie ) 3. Czy hełm od góry i maska typu stalker bez problemu poradzą sobie ze możliwą szparą pomiędzy skórą a oksami 4. Jak spisują się te oksy z wkładkami korekcyjnymi. 5. I Ekstra pytanie - Czym się różnią Crosbowy od ICE oprócz 40 zł różnicy :icon_question: Pytam się ponieważ chciałbym kupić dane oksy i chcę mieć pewność że wytrzymają co najmniej te 500 FPSów i w miarę będą wygodne. A później jak będą mnie oczy od soczewek boleć to kupić wkładkę korekcyjną. Pozdrawiam :icon_smile: Edited October 4, 2015 by Mridge Quote
KwaKwaDolot Posted October 4, 2015 Report Posted October 4, 2015 przeglądałem tematy i nie znalazłem żadnego tytułu poświęconego tym okularom mhm.. kłamczuch :P http://wmasg.pl/pl/armoury/show/341635 Quote
Kurt_von_Lope Posted October 4, 2015 Author Report Posted October 4, 2015 Mówiłem o tematach na forum a nie na Witrynie :P nie sądziłem że mogę coś takiego tu znaleźć me culpa Quote
Kurt_von_Lope Posted October 4, 2015 Author Report Posted October 4, 2015 Hymm nie potrafię chyba czytać ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania, nic o FPSach jedynie normy ale to jest norma F(t) czyli 45m/s stalowa kulką lecz na filmiku na spec shopie testowano z 120 m/s co powinno dać normę b(t) więc mam mieszane uczucia. a co do reszty to tylko porównanie z ICE znalazłem i tyle. Quote
Axel Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Okulary wg prawa nie mają klasy wyższej niż klasa F. ESSy spełniają zazwyczaj bardziej restrykcyjne testy , o czym możesz poczytać dalej w internecie. Quote
Recommended Posts