Yahalom Posted October 3, 2015 Report Posted October 3, 2015 http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/huddersfield-siege-bodybuilder-holds-armed-6557158 Do tej pory maski były widywane głównie na zdjęciach z ćwiczeń (np. MARSOC czy CTSFO). Powyżej relacja z prawdziwej, bojowej akcji przeprowadzonej przez jednostkę specjalną brytyjskiej policji - jak widać 'jedynka' idzie w masce typu stalker :) Quote
Buniek92 Posted October 3, 2015 Report Posted October 3, 2015 Od zawsze wiedziałem, że maski są koszerne! :icon_lol: Quote
Guest Mati13k Posted February 4, 2016 Report Posted February 4, 2016 Trochę odgrzewam, ale jakiś czas temu widziałem foty Kangurów w maskach Stalker. Były to ćwiczenia kontrterrorystyczne z udziałem 2nd Commando Reg. bodajże. W użycie szła amunicja FX. Nie mogę ich teraz znaleźć. Ma ktoś może? Quote
Yahalom Posted February 4, 2016 Author Report Posted February 4, 2016 A to nie były maski PB przypadkiem? :) Quote
Recommended Posts