kurek125 Posted October 1, 2015 Report Posted October 1, 2015 (edited) Cześć od kilku dni przymierzam się do zakupu pasoszelek + różne duperele na miwo military lubliniec. Szelki JACKO PLUS + pas i tu mam problem. Nigdy nie nosiłem żadnych pasoszelek wiec nie wiem czy lepszy pas szerszy czy cieńszy :icon_cry: . Na początku chciałem brać PAS GÓRSKI, wyprofilowany wiec chyba przy kucaniu nie będzie problemu, ale 4 rzędy taśm to chyba dużo? wiec pomyślałem pt-2 albo pt-3 ale pt-2 wydaje mi się za to za wąski a pt-3 wydaje mi się że nie będzie za wygodny (przy klamrze jest szerszy od górskiego (przy samej klamrze)) . Wydaje mi się, że górski będzie ok. Chciałbym żeby ktoś obeznany w pasoszelkach się wypowiedział jak to jest w szerszych i węższych lub cokolwiek co mi pomoże zdecydować. Edited October 1, 2015 by kurek125
Yahalom Posted October 1, 2015 Report Posted October 1, 2015 Ciężko przejrzeć chociaż JEDNĄ stronę forum? http://forum.wmasg.pl/topic/109913-pasoszelki-rodzaje-porady-dyskusje-temat-zbiorczy/
Recommended Posts