hartuss Posted September 12, 2015 Report Posted September 12, 2015 Witam. Jestem w temacie ASG dopiero od dwóch lat. Nigdy nie kupiłem repliki karabinu wyborowego ale mam ochotę. I właśnie mam pytanie co do tej repliki https://www.militaria.pl/action_sport_games/karabin_asg_aw338_sniper_black_(17117)_p43390.xml Fajna replika spodobała mi się jak ją tylko zobaczyłem. Czy ta replika jest w stanie mi czymś zaimponować czy polecacie inną broń. Chce aby cena graniczyła w okolicach 1200-1500 zł. Przepraszam za ewentualne błędy jeżeli chodzi o dział w jakim zamieszczam takie zapytanie:) Świeżak ze mnie ;P Quote
Bart_Forrester Posted September 12, 2015 Report Posted September 12, 2015 Czy ta replika jest w stanie mi czymś zaimponować Ale potworek językowy. Idź do działu dla zielonych. A co do repliki - 1/2-1/3 ceny jest spowodowana licencją od ASGDK. Quote
hartuss Posted September 12, 2015 Author Report Posted September 12, 2015 Ale potworek językowy. Idź do działu dla zielonych. A co do repliki - 1/2-1/3 ceny jest spowodowana licencją od ASGDK. Powiedz mi jedno... warto czy nie warto ? Jestem całkowicie zielony jeżeli chodzi o karabiny snajperskie:/ Zacząłem ten temat już tutaj pasowało by go jak najszybciej skończyć :P Quote
Bart_Forrester Posted September 12, 2015 Report Posted September 12, 2015 Pasowałoby trzymać się zasad. Zapraszam do tematów dla początkujących, są na portalu/forum. Quote
Recommended Posts