Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam Was, tak jak mój nick mówi, jestem całkowicie zielony w temacie ASG i dlatego chciałbym Was poprosić o napisanie mi i najlepiej podlinkowanie jaką najlepiej kupić ochronę oczu. Cena nie gra roli, ponieważ wzroku nie chcę stracić. Jeśli chodzi o replikę i kulki to już tam mniej więcej wybrałem. Z góry dziękuję za pomoc. :)

Posted

I tam masz taki właśnie temat - 12 stron polecanych produktów...

Od siebie dodam, że warto mierzyć okulary przed zakupem, zwłaszcza jeśli ktoś ma garbaty czy niegdyś złamany nos. W przypadku gogli tego problemu na ogół nie ma.

Posted

Zapewne znalazłbym tam odpowiedź lecz akurat jestem osobą leniwą, także właściwie wybaczcie kolejny nie potrzebny temat... Mam jeszcze jedno pytanie, co lepiej kupić? Gogle czy okulary? Poziom bezpieczeństwa zapewne ten sam, ale chodzi mi o wygodę noszenia.

Posted

Ja mogę polecić okularki do lasu a gogle do budynku. Z czystej wygody noszenia do Bonnie hat w lesie starcza okulary. Do hełmu w budynku przydadzą się gogle. Jeżeli jednak chcesz się bawić tu i tu to okularki powinny wystarczyć na start.