wish Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 To chyba lepsze nic niż furażerka. Poza tym jak Matt pisze, kup jeep capa, na zimę pod garnek się przyda a na jesień będzie jak znalazł. Quote
Cortes Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 (edited) Lesiu, na ebay'u, jeśli jest napisane "may not ship to Poland", należy wysłać zapytanie o możliwość wysyłki i koszt. Bardzo często odpowiadają, że jest to możliwe. Inna sprawa, że przesyłka hełmu może być droga ( 50-70 USD), bo towar lekki, ale gabaryty duże. Edited September 10, 2015 by Cortes Quote
Bart_Forrester Posted September 10, 2015 Author Report Posted September 10, 2015 Póki co, to mam zagwożdżkę z facetem z ebaya, od którego kupiłem spodnie z AtTheFront, a dostałem... w rozmiarze XL chyba :D Quote
Cortes Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 To trzeba reklamować przez ebay, nie bezpośrednio. Żebyś nie wpędził się w koszty odsyłania. Quote
Recommended Posts