qbis Posted August 27, 2015 Report Posted August 27, 2015 Cześć Trochę dziwna sprawa. Mam mich 2001 w wersji ciężkiej i chciałbym go odchudzić - jest zdecydowanie za ciężki (dla mnie). Dlaczego nie kupiłem wersji lekkiej? Ano dlatego, że wersje lekkie są za cieńkie. Ktoś próbował odchudzać hełm? W grę wchodzi tylko wywiercenie dziur, ale obawiam się, że będą za głębokie. Quote
Yahalom Posted August 27, 2015 Report Posted August 27, 2015 Kup sobie chińskiego FASTa i nie kombinuj, bo to się nie skończy dobrze ;) Quote
blunk Posted August 29, 2015 Report Posted August 29, 2015 Jeśli myślałeś, że wersje lekką przebije kulka to byłeś w błędzie :icon_razz2: , mi się nic takiego nie zdarzyło. Lepiej kupić nowy hełm. Quote
Punisher Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Jeśli myślałeś, że wersje lekką przebije kulka to byłeś w błędzie :icon_razz2: , mi się nic takiego nie zdarzyło. Lepiej kupić nowy hełm. Myślę, że chodzi raczej o wygląd. Grube skorupy lepiej wyglądają. Quote
qbis Posted September 2, 2015 Author Report Posted September 2, 2015 Dokładnie ;) Grube hełmy brałem ze względu na realizm i łatwiejsze zakładanie akcesoriów. W najbliższym czasie wymienię swojego micha na fasta (nawet nie myślałem o kasku) :P Tak czy inaczej dzięki za pomoc ! Quote
Recommended Posts