Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Cześć , poszukuje dobrej repliki bocznej , która bedzie służyć , wymagam od niej : blowbacka, greengas , najlepiej jakby miala od 300 do 320 fps .Rozważam Hi-Cape 5.1 od WE oraz glocka 18c od WE , niestety nie wiem jak jest z pistoletami tej firmy / tymi konkretnymi modelami . Mój budżet na replike to 550-570 zł. Jakieś propozycje ? :icon_biggrin: . Dodam że replika mi bedzie sluzyc glownie do CQB ( kiedy nie bedzie stosownosci uzycia głównej repliki )

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Edited by Olciunio
Posted

Na Twoim miejscu WE bym nie brał, ich glocki z tego co wiem nie są może złe, ale z Twoim budżetem można pomyśleć o czymś ciekawszym - albo mało używany pistolet od Marui albo dołożyć parę grosza i kupić nówkę. Mimo, że są z tworzywa sztucznego, to ich plastik wygląda lepiej niż pseudo metal od WE.

Posted

hmm , a gdzie znalezc używanego marujca ? , jak sie sprawa ma jezeli chodzi o pistolet maszynowy (replike) jako boczniaka ? , replika ta mi jest potrzebna głównie do cqb , kiedy nie bedzie mozliwosci oddania strzalu z mojej parasnajpy .

Posted

Na komisie WMASGu chociażby są. PM na boczniaka - widziałem MP5k kiedyś, zdaniem właściciela robił robotę. Ja wybrałbym coś pomiędzy, Hi Capę Xtreme Marui właśnie - wali serią, ma kosmicznego ROFa. Widziałem nawet dzisiaj na komisie jedną sztukę, coś w okolicach 500-550 zł stała.

Posted

A ja bym nie polecał używanych replik, jeżeli kolega jest świeży i może się naciąć.

Wszyscy wiemy jak to jest z kupowaniem replik przez komis :P

Używke kupowałbym tylko od jakiejś zaufanej osoby, jezeli wolisz nówkę, to moze jakiś glock KJW + jakiś mały upgrade, zeby mieć klamkę która robi robotę?

WE ma to do siebie, ze lubi się psuć po jakimś czasie, z tego względu odradzam, a już napewno ich Hi.Cap'e, największy shit jaki trzymałem w rękach....

Postawiłbym na jakiegoś fajnego klocka KJW, wrzuciłbym precke + gumkę i baja :)