lebiediew Posted July 19, 2015 Report Posted July 19, 2015 Witam, kiedyś kupiłem snajperkę jak w tytule, choć wnioskuję, że to jakaś chińska podróbka ( kupiłem magazynek to musiałem szlifować itp) zepsuła się, odłożyłem w kąt i leżała. Teraz do niej powróciłem i opiszę problem - Gdy chcę przeładować to naciągam zamek, zostaje w tej pozycji odciągniętej i gdy chcę zamknąć, to wyrywa zamek do przodu z takim impetem że boję się o moje palce. Myślę że to tłok, albo coś związane. Chciałbym to naprawić jakoś w granicach rozsądku ( około 1/4 ceny repliki) no i raz że nie wiem co jest usterką a dwa to obawiam się o części, gdyż model modelem a tutaj mogą nie pasować. Piszcie co myślicie o usterce, oraz podawajcie jakieś nazwy tych części, które nadają się na wymianę i będą kompatybilne. Liczę na pomoc, pozdrawiam Tak wygląda :D http://www.schpleee.com/pictures/MP001_metal_sniper.jpg Quote
wiciok Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 PISTON SEAR/TRIGGER SEAR Z VSR-10, w ostateczności tłok. Jak masz więcej pytań to sobie poszukaj, bo było i to nie raz. Quote
Recommended Posts