Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kosmo

Wydaje mi sie, że autor tłumaczenie pomylił się. Czy na tym wykresie wersja A lotu kulki jest na prawde najleprza? wydaje mi się, że powinien to być tor lotu B.

no tor kulki B jest najlepszy gdyz hop up ma za zadanie utrzymac na jak najprosterzej lini kulke przez cały czas lotu. :lol:

Strzelanie nia ma przypominac działa altyreryjskiego :wink:

Juby

Hmm a mam teraz pytanko jaka gumka jest najlepsza domowym sposobem jakaś dętka rowerowa czy cos?

a co do gumki hop up to czy nie prosciej kupic od kogos urzywana starsza gumke :?:

napewno nie bedzie droga a nawet zamocować jest ławiej :roll:

Posted

Juby

Hmm a mam teraz pytanko jaka gumka jest najlepsza domowym sposobem jakaś dętka rowerowa czy cos?

a co do gumki hop up to czy nie prosciej kupic od kogos urzywana starsza gumke :?:

napewno nie bedzie droga a nawet zamocować jest ławiej :roll:

Tak ale niekiedy cena takiej gumki wyniesie 50 % ceny repliki a stare zurzyte gumki nie najbardziej się nadadzą. Co do tego to ma być tanie ASG i nie jest potrzeba wkładać nie wiadomo ile w gumke hopaj siupa. Jak sam wiesz ceny takich gumek nie sa male np uzywana niech na allegro kosztuje 10 zł do tego przesyłka powiedzmy 3 zł to masz 13 zł a taki tani asg kosztuje ponad 20 zł to jaki to ma cel.

Posted
Ma taki cel ze jak masz kolege ktory wymienia gumke to moze ci stara sprzedac  

i wcale nie musi to az tyle kosztowac  :roll:

No prawda ale nowa gumka to jednak będzie zbedny wydatek. Trzeba jak coś już załatwić sobie sylikonowa :D

Posted

Ja do g36c DE dorobilem HU w ten sposob:

Przepilowalem dziure w lufie i nalozylem na to obejme z wywiercona dziura (z metalu). Do dziury nawalilem butaprenu poczekalem az wyschnie i wkrecilem srobke. Śmiga :P

Pozdrawiam

Posted

hmm czy ten klej nadaje się myślałęm może ze jakimś zwykłym silikonem uniwersalnym a nie takim klejem. Pomyśle troszkę nad tym. Ciekawe ile metrów dorzuci Hopaj siup

Posted
Opowiadaj jak zrobiłes i jak działa i czy jest dobra?

Chłopie.... przeczytaj jeszcze raz...... jak sie pytałem czy robił ktoś a ty wyskajuesz jak zrobiłeś itp. ...

hehe

O wybacz nie doczytałem. Hmm ale jak byś zrobił to pisz :P

Pozdro dla Ciebie <respect>

Posted

a jak sie kupi hop siupa (z machinegun.pl na przykład :D) to wystarczy go tylko na lufe nałożyć?

posiadam g36 DE i mam problemy z wyjęciem lufy :( . Też mieliście takie problemy z wymianą lufy w G36? Błagam o pomoc