Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry, zaczynam przygodę z ASG i pomimo spędzenia masy czasu na forum nie udało mi się wybrać niczego konkretnego. Głównym powodem jest niechęć do replik AK (zwyczajnie mi się nie podobają) i złe opinie nt. gearboxów V2.

Początkowo myślałem nad:

Z tym, że z wyżej wymienionych powodów pasuje zmienić replikę na coś wytrzymalszego, a jednocześnie nadającego się do lasu. Budżet 700 zł.

Posted (edited)

Może odpuścić sobie baterię, dorzucić te kilkadziesiąt złotych i skorzystać z promocji?

"Złe opinie na temat GB v2", a podałeś dziadowską emkę, w której takowy siedzi :icon_biggrin: Wybrałeś też beznadzejny akumulator, przeczytaj ten artykuł o akumulatorach:

http://wmasg.pl/pl/a...ght=akumulatory

Dlatego też napisałem niżej, że chcę ten zestaw zmienić, ze względu na V2

Okulary i kulki wybrałeś dobre. Teraz określ się, czy faktycznie chcesz jaką replikę z pominięciem AK.

Niestety, po prostu najzwyczajniej w świecie nie podoba mi się wygląd AK

Edited by tazoru
Posted

Te cymki nie są takie złe, ale ja zbierałbym i tak na specnę. Protip odnośnie akumulatorów: kupujemy je tylko w sklepach modelarskich, albo allegro (u użytkowników z dużą ilością pozytywnych komentarzy). Sklepy ersoftowe po prostu na nich zdzierają.

Posted

Głównym powodem jest niechęć do replik AK (zwyczajnie mi się nie podobają) i złe opinie nt. gearboxów V2.

Skoro AK odpadają ze względów estetycznych, a M4/16 ze względu na gb v2 to proponuje G36 od JG/GFC lub Boyi.

Posted

Wybiorę raczej tą CYMe. Nie chcę więcej kasy wykładać, bo to pierwsza replika, więc nie wiem czy ASG mnie wciągnie.

Skompletowałem takie zamówienie:

Bez baterii, ponieważ i tak przekroczyłem budżet, dokupię jak tylko będzie okazja.

Na szczęście mam już ładowarkę mikroprocesorową (Redox Alpha) więc stockowa bateria jakiś czas posłuży.

Wygląda w porządku?