Vir00z Posted July 9, 2015 Report Posted July 9, 2015 Koledzy, czy ktoś z Was może mi wytłumaczyć czym różnią się kulki marki "BLASTER" a "BLASTER DEVIL"? Oczywiście ceną, ale czy tylko tym skoro producent jest ten sam a samo opakowanie (buteleczka) ma tylko inny kolor nakrętki i etykiety? Quote
Emcet Posted July 9, 2015 Report Posted July 9, 2015 (edited) Blastery schodzą z produkcji po wstępnym polerowaniu i idą do najbiedniejszych airsoftowców. Devile obrabiane są jeszcze kilka razy tyle, co przekłada się na precyzję wykonania. Widać to po skupieniu oraz pracy w magazynkach. Edited July 9, 2015 by Emcet Quote
Vir00z Posted July 9, 2015 Author Report Posted July 9, 2015 Zakupiłem te blastery, dzisiaj je przebiore i wystrzelam ich troche. Mam też blaster devile do porównania. Przestrzele i te i te i pod wieczór wiciągnę jakieś wnioski i napisze jak się sprawują. Dziękuję koledze za jasne wytłumaczenie sprawy ;) Quote
Recommended Posts