Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam.

Mam zamiar przesiąść się z mojej CM.028 na jakieś fajne M4. Do wydania mam maksymalnie 800zł. Czytałem dużo o Specnie i ludzie piszą, że to niczego sobie w miare dobra eMka. Ale wiadomo to chińczyk. Teraz pytanie: Czy ktoś z was miał do czynienia z tą eMką? Chodzi mi o model SA A05. Drugie pytanie: Jak jest spasowana? Jak jest z korpusem? I najważniejsze pytanie: Co w niej wymienić? Czy kable to druty jakie widać w Cymach czy może jakieś ładniejsze silikonowe kabelki?

Jestem typem gracza który nie lubi kupować wielu replik. Wolę kupić jedną i ulepszać ją. Czy specna jest podatna na tuningi?

Posted

To skoro nie znalazłeś tych informacji to albo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem albo nie czytałeś ich w ogóle. Na wszystkie Twoje pytania są odpowiedzi w dwóch ogromnych tematach na tym forum. Trzeba się wysilić Ombre.

Posted
Mam zamiar przesiąść się z mojej CM.028 na jakieś fajne M4.

Nie dość, że nie czytałeś tematu o M4 SA to zignorowałeś regulamin. Ten dział jest dla POCZĄTKUJĄCYCH. Masz replikę, zacząłeś już przygodę z ASG. Teraz pora nauczyć się korzystać z innych działów.

Polecam wątek (link wyżej) i recenzję na portalu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...