Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Z fotek wygląda jak Boyi. Tak. Jest wykonany z bkachy stalowej. Obsada lufy to Znal. Zawias kolby też znal. Kolba z blachy stalowej.

Co dostaniesz po zakupie, nikt nie wiem.

Jest coś takiego jak telefon. Zadzwoń i dopytaj co to dokładnie za korpus.

Posted

Cholera tam chińczyków wie, może im się pomyliło i dostałeś stalową :P Ale z zasady RK mają znalowe obsady - chyba że wersje S.

No i łapanie magnesu to też żaden wyznacznik... :D

Plastikowy zamek od sprężynowej Beretty UHC:

Posted

Dzięki za odzew.

Rogaś-napisałem pytanie do krakmana ale wolałem mieć też informację z innego źródła.

Anyway, z odpowiedzi wynika że faktycznie obsada lufy i zawias jest z shitmetalu, a reszta ze stali. I tu moje kolejne pytanie czy w ogóle to się opłaca kupować, biorąc pod uwagę że chce wymienić stockowe body i kolbę w CM048 na to? Czy lepiej czaić się na jakąś okazję full steel w komisie (ale raczej amatorem tej opcji nie jestem, bo trochę mi się spieszy)

Posted

Powiem tak. Do korpusu Boyi miałem problem włożyć kompletny gb od Cymy, są pewne różnice w wymiarach.

Jak chcesz kolbe ramową i masz zamiar ją często składać i rozkładać to rób to delikatnie bo zawias tego nie wytrzyma.

Jeśli nie będziesz składał to możesz zespawać kolbe w pozycji rozłożonej :teeth: