Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Hej,

Planuję zakup lufy precyzyjnej do swojej mk18 specny. W sotcku mam 290mm, kupiona będzie miała ok 360mm. W jaki sposób mam ją zakryć. Czy zwykły tłumik dzwięku wystarczy?

Posted

Ale w czym jest problem? Lufa będzie wystawać na około 7 cm i potrzebujesz czegoś, by ją zakryć. Czy to będzie przedłużenie lufy, tłumik dźwięku, dłuższa lufa zewnętrzna - bez różnicy.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

nie zamykac -broń boże

l96 -mb 08

jesśi ktoś ma coś pokroju mb10a (bądź inną replikę z tym "hamulcem wylotowym"

http://www.taiwangun...&campaign-id=19

Poprosił bym o długość tego ustrojstwa,ewentualnie namiary na sklep który to sprzedaje :icon_razz:(jak ktos chce to sprzedać-jestem otwart na propozycje :icon_wink: -"pm

chodzi mi o to na koncu lufy(dla niewtajemniczonych)

Edited by rain777
  • 2 weeks later...
Posted

pierwsze to chyba z spr jest (miałem kiedyś spr pj-odkręcało się to i kawałek lufy zewnętrznej o ile mnie pamięć nie myli)

Ten drugi miałem w rękach i za krótki -przy 550 promyka musiał bym kombinować z przedłużeniem lufy zew:P

a to czego szukam to urządzenie wylotowe z aw 338 aresa (na przykład) dziwię się tylko że well to ustrojstwo zakłada na swoich taniznach,a samej tej części nie mogę nigdzie znaleść

Temat można zamknąć bo ostro buszowałem po sklepach i niczego takiego nie znalazłem w żadnym