KXD Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 Na początek witam wszystkich forumowiczów. :) Mam taki oto problem: w magazynku wyrobił się troszkę rowek, dzięki któremu magazynek jest na swoim miejscu w giwerce tzn. troszkę się krawędź strała i zaokrągloła przez co przy mocniejszym szapmnięciu bronią pionowo w dół magazynek wypada (normalnie to siedzi na swoim miejscu, ale wiecie jak to jest ;) ). Doradźcie czym uzupełnić ubytek w ściance tego rowka?? PS. Wiem, że mogę kupić nowy magazynek (24 zeciki), ale liczę na naprawę magazynku, zawsze to jakaś oszczędność... no i ewentualnie magazynek dodatkowy. Pozdrawiam Krzysiek Quote
pidzejfat Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Ja na twoim miejscu starałbym się miejsce zeszlifowane nadlać jakimś wytrzymałym klejem (polecam DISTAL) i zeszliwować nadmiar. Później pomlaować miejsce klejenia na czarno... :) Quote
fiedotow Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Popieram, ale użyj Distalu długoschnącego, ewentualnie odrobina maty szklanej. Jednocześnie sprawdź zęby zatrzasku i i ośobrotu. W jednym z moich P99 dźwignia zrzutu pękła przy osi i mag po strzale robił takie ziiiuuuup o glebę. Quote
KXD Posted August 29, 2005 Author Report Posted August 29, 2005 Dzięki serdeczne za radę. Teraz pozostaje tylko spróbować. :) Pozdrawiam Quote
Recommended Posts