Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam,

Jak w temacie - szukam kabury kompatybilnej z systemem molle na Berettę 92. Chodzi o to, że mam pas taktyczny PT-2, nie mam kamizelki, a nie chcę nosić repliki na udzie, ponieważ trochę jednak ogranicza ruchy. Oczywiście, jeśli ktoś jest w stanie polecić kaburę udową, która nie spada, nie ciągnie w dół i nie majta repliką, to też proszę o sygnał. Szukam kabury najlepiej z kydexu lub innego polimeru (mile widziane również rekomendacje z doświadczenia kabur z innych materiałów :P), którą można by strzelić sobie na mollka, a nie na pasek. Wyczytałem, że istnieje coś takiego jak adapter molle na kabury IMI, jednakże patrząc na niego widzę ufo... Chodzi o to, że nie wiem jak miało by to działać. Dodam jeszcze na koniec, że chciałbym się zamknąć w granicach 100-120zł.

Pozdrawiam.

Posted

Z tego, co wyczytałem w tych tematach to ludzie bardziej się rozgadują o tym, jaka kabura będzie dobra w stosunku do repliki. Mi chodzi o stosunek kabura - molle, a nie kabura - replika. Chciałem znać opinię na temat tego, jaka kabura jest wygodna i znalazłem, i owszem, ale nie ma to związku z molle... W dalszym ciągu proszę o rekomendacje kabur kompatybilnych z systemem molle, która byłaby wygodna, będąc przymocowaną do pasa taktycznego.

Posted

Wiesz może jak się one sprawdzają? Czy warto pójść w takie rozwiązanie, czy lepiej szukać kabury szmacianej z normalnymi, przyszytymi trokami?