Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Jest ok. Możesz jeszcze poszukać (ale nie gwarantuje, że spełnią warunki cenowe) G36 od GFC/JG lub Boyi (te podobno trzeba troche dopieścić po zakupie - spodkładkować, przesmarować), AK od Cymy (CM 028 lub 031, ale unikaj wersji ze składaną kolbą) lub Boyi (seria RK). Prawdopodobnie nie zmieszczą się w budżecie, ale może uda się trafić na promocje. Wszystkie te repliki są na podobnym poziomie jeśli chodzi o osiągi.

Posted

Jest ok. Możesz jeszcze poszukać (ale nie gwarantuje, że spełnią warunki cenowe) G36 od GFC/JG lub Boyi (te podobno trzeba troche dopieścić po zakupie - spodkładkować, przesmarować), AK od Cymy (CM 028 lub 031, ale unikaj wersji ze składaną kolbą) lub Boyi (seria RK). Prawdopodobnie nie zmieszczą się w budżecie, ale może uda się trafić na promocje. Wszystkie te repliki są na podobnym poziomie jeśli chodzi o osiągi.

ja miałem G36C od JG i powiem Ci ze to jak wyciagnolem z pudelka tak nic z nia nei robilem , nic mi się z nia nie dzialo była po prostu idealna . cena jaka wydalem na nowa to 400zl wlasnie ;) lap linka http://allegro.pl/jg0638-nowy-model-g36c-regulacja-mocy-g608-i5363597347.html ja od niego kupowałem pol roku temu i kosztowala wtedy 400zl teraz drozsza o 40zl ale jest naprawdę godna uwagi . nigdy mnie nie zawiodła ;)