hubi162 Posted May 9, 2015 Report Posted May 9, 2015 Witam , w zwiazku z tym ze na terenie Leszna nie spotkalem ekipy ktora preznie trenuje ASG , tylko same niedzielne co dwa tygodnie strzelanki po 6osob. Wychodze z Pytaniem czy Ludzie z Leszna i okolic byli by zainteresowani stworzeniem ekipy aktywnej gdzie strzelanki nie beda sie odbywac raz na dwa tygodnie, osoby z ktorymi mozna by bylo potrenowac w praktyce taktyke czarna/zielona , i w zgranej ekipie od czasu do czasu udać się na jakieś wieksze wydarzenie ? :> Quote
Afrati Posted May 9, 2015 Report Posted May 9, 2015 Gdybyś napisał dzień wcześniej, to zabralibyśmy Cię na dzisiejszy nasz trening LRRP ;) Z racji tego, że część Pingwinów jest z Poznania, a część z Wrocławia, spotykamy się na wspólnych treningach w pół drogi - właśnie w okolicach Leszna. Dziś akurat w okolicach Trzebani zrobiliśmy kilkanaście kilometrów rekonesansu po lasach. Monitoruj nas na FB, rozważamy zorganizowanie w czerwcu otwartego treningu, może nawet mini symulacji w okolicach Leszna. Quote
hubi162 Posted May 10, 2015 Author Report Posted May 10, 2015 Gdybyś napisał dzień wcześniej, to zabralibyśmy Cię na dzisiejszy nasz trening LRRP :icon_wink: Z racji tego, że część Pingwinów jest z Poznania, a część z Wrocławia, spotykamy się na wspólnych treningach w pół drogi - właśnie w okolicach Leszna. Dziś akurat w okolicach Trzebani zrobiliśmy kilkanaście kilometrów rekonesansu po lasach. Monitoruj nas na FB, rozważamy zorganizowanie w czerwcu otwartego treningu, może nawet mini symulacji w okolicach Leszna. Jak bedziecie robili jakies strzelanki cos dajcie znac :) Quote
mara08 Posted May 10, 2015 Report Posted May 10, 2015 Mam ten sam problem tylko ,iż pochodzę z Kaczkowa. Z przyjemnością udałabym się na takie spotkanko :D Quote
hubi162 Posted May 10, 2015 Author Report Posted May 10, 2015 Mam ten sam problem tylko ,iż pochodzę z Kaczkowa. Z przyjemnością udałabym się na takie spotkanko :icon_biggrin: z ludzmi ktorych udaje mi sie wyrwac z kleszczy nierobstwa i lenistwa bedziemy chcieli zalozyc mala grupke leszcynska ktora bedzie aktywnie brac udzial w strzelankach regionalnych jak i organizowac swoje male . Mara napisz mi PW pozniej na fejsie sie zgadamy jak bede zakladac grupe w ktorej bedziemy wstepnie wymyslac nazwe teamu :D Quote
Rejd Posted May 10, 2015 Report Posted May 10, 2015 Działamy kawałek od Leszna w okręgu kilku miast ( Śrem , Gostyń , Krzywiń , Kościan , Czempiń ) + kilku przyjezdnych jak nie masz problemów z transportem to czasem robimy coś więcej niż ebanki . Tu masz namiary http://kpwasg.pl/index.php Quote
hubi162 Posted May 11, 2015 Author Report Posted May 11, 2015 Działamy kawałek od Leszna w okręgu kilku miast ( Śrem , Gostyń , Krzywiń , Kościan , Czempiń ) + kilku przyjezdnych jak nie masz problemów z transportem to czasem robimy coś więcej niż ebanki . Tu masz namiary http://kpwasg.pl/index.php Odezwe się do was ;) Quote
vegeta220 Posted April 19, 2017 Report Posted April 19, 2017 Hej ja również jestem zainteresowany spotkaniami na terenie Leszna :D Pozdrawiam :D Quote
Recommended Posts