Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Właśnie też tak myślałem jak piszesz tylko jedno mnie jeszcze zastanawia cymki risy są normalnie malowane ? Bo to wygląda na malowanie proszkowe . Jakoś wykonania miałem produkty cymy i jakoś nie była tak wysoka. No chyba że ktoś przemalował proszkowo i nałożył oznaczenia ;p

Posted

To w żadnym wypadku nie jest cyma. To szyna RAS od KAC - a czy oryginał czy kopia, to już nie mam pojęcia.

Eh, fakt. Nie wiem co odwaliłem z cymą, ale zasugerowałem się tym, że wisiało to na mp5.

Posted (edited)

To w żadnym wypadku nie jest cyma. To szyna RAS od KAC - a czy oryginał czy kopia, to już nie mam pojęcia.

A jak sprawdzić czy to kopia czy oryginał ? Wygląda całkiem spoko i właśnie miałem zamiar sprzedać tą mp5 a risa raczej oddzielnie w sumie dlatego spytałem :icon_wink:

Okej, ale Cyma też robiła kopię KACa :icon_razz:

Na cyme serio to nie wygląda jeszcze nie widziałem risa od cymy proszkowanego no chyba że ktoś poszedł po bandzie i piaskował cyme a potem nałożył sproszkowana farbe a na to oznaczenia :P

Edited by Livermx
Posted

Nie no, wiadomo że cyma to z grubsza to samo :icon_biggrin:

Z grubsza, bo od rzeczonego różni się choćby i mocowaniem z przodu - pomijając już kwestie farby i oznaczeń.