EZOGHUL Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Witam Zacznę od specyfikacji. Posiadam replikę SL-9 od Aresa, która to przeszła modyfikację w postaci wymiany: -dyszy /ares/, -zębatek, -głowica, -merf 3.2, -lufy na prometheus 6.03, -sprężyny na modify 130+, -silnika na core high t., -przewody. Dodatkowe informacje: -magazynki mid cap aresowskie, -bateria 11tki lipo, -kulki g&g 0,28. Sprawa wygląda następująco. Po wyżej wymienionej modyfikacji replika miała 500fps +/- 2 fps. Funkcjonowało aż w pewnym momencie coś się przycięło /nie wyleciała kulka, a następnie dwie/ i usłyszałem jakby schodzące powietrze. Po sprawdzeniu i przejrzeniu nie znaleziono przyczyny zacięcia ale fps'y spadły do 480 i wahały sie pomiędzy 460, a 500. Następnie została wymieniona gumka na guardera bodajże i fps były na poziomie 450, ale stałe. Postanowiłem ściągnąć gumkę aresa - fps stale 400. Wróciłem więc do guardera na jedną potyczkę. Na 4 midcapie znowu nastapiło to co wyżej kulka nie wyleciała i nastąpiło zejście powietrza gdzieś na wysokości magazynka. Obecnie nawet jakby wsadzić 140 są wahania na poziomie 40-50 fps które nie przekraczają 510. Jest w tej chwili w serwisie jakiś już okres czasu ale za cholerę nie wiedzą co się dzieje. Czy ktoś może mnie na przyczynę problemu naprowadzić ? Quote
Recommended Posts